30.9 C
Σάμος
07/08/2025
Πολιτικά

Δ.Ο.Υ. Σάμου: Δεν καταργείται – Ανακοίνωση του Βουλευτή μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών

Περιγραφή εικόνας

Ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το μέλλον της Δ.Ο.Υ. Σάμου. Η ανάρτηση αυτή γίνεται μετά από φημολογία περί πιθανής κατάργησης της υπηρεσίας, η οποία αναπτύχθηκε σε συνέχεια ερώτησης βουλευτών της αντιπολίτευσης σχετικά με αναδιάρθρωση περιφερειακών Δ.Ο.Υ. σε Λέσβο και Χίο. Στην ανάρτησή του, ο κ. Στεφανάδης αναφέρει ότι έλαβε διαβεβαίωση από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τη διατήρηση και βελτίωση της λειτουργίας της υπηρεσίας στο νησί.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Βουλευτή Σάμου:

 

Η Δ.Ο.Υ. ΣΑΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ

Με αφορμή Ερώτηση Βουλευτών της Αντιπολίτευσης προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που αφορά τους νομούς Λέσβου και Χίου, σχετικά με την έναρξη Σχεδίου της ΑΑΔΕ περί Κεντρικοποιήσεων των Περιφερειακών Δ.Ο.Υ., αναπτύσσεται και στη Σάμο έντονη φημολογία ότι επίκειται κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Σάμου.

Σε άμεση επικοινωνία και παρέμβασή μου στον Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη (Kyriakos Pierrakakis) έλαβα τη διαβεβαίωση ότι: «… δεν θα καταργηθεί η Δ.Ο.Υ. Σάμου, αλλά απεναντίας θα διατηρηθεί και θα βελτιωθεί η λειτουργία της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και ότι κανένας υπάλληλος δεν πρόκειται να μετακινηθεί…».

Related posts

Λίνα Μενδώνη απο τη Σάμο: Η Ελλάδα δεν δέχεται καμία πρόκληση στα εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα της

admin

Υγεία στη Σάμο: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση και παραμονή ιατρικού προσωπικού στο ΕΣΥ

admin

Όχι στην απαξίωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Σάμου

admin

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Σάμου για το μέλλον του Μαθηματικού Τμήματος Καρλοβάσου

admin

Βουλευτής X.Στεφανάδης: Ερώτηση στη Βουλή για την αποσυμφόρηση της ΚΕΔ Σάμου

admin

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου–Δούρου για την ανεξέλεγκτη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο

admin

Εκδηλώσεις ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για το ΔΣΣ σε Κέρκη και Λέκκα

admin

Β. Κικίλιας από Χίο: «Ξεκινά ο τετραετής διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές»

admin

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin