22/05/2026
Πολιτικά

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ- ΕΝΦΙΑ πάνω στα χαλάσματα: Η Σάμος πληρώνει, η κυβέρνηση “καμαρώνει”

Για ακόμη μια φορά η σαμιακή κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εμπαιγμό και την αδιαφορία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Η μη πρόβλεψη για απαλλαγή του Ε.Ν.Φ.Ι.Α. στα σεισμόπληκτα κτήρια της Σάμου, σε αντίθεση με άλλες περιοχές που προβλέφθηκε, έχει δυστυχώς παγιωθεί ως μια θλιβερή πραγματικότητα. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει αναδείξει επανειλημμένα το θέμα αυτό και με παρεμβάσεις του κοινοβουλευτικά διεκδικεί λύσεις με τροπολογίες και κοινοβουλευτικές ερωτήσεις.

 

Όσο εκείνοι μας ξεχνούν, τόσο θα είμαστε εδώ για να τους υπενθυμίζουμε τα δικαιώματά μας, οι σαμιώτες δε ζητούν ελεημοσύνη αλλά αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, έννοιες άγνωστες για την κυβέρνηση των Τεμπών, των υποκλοπών και της φτωχοποίησης των νοικοκυριών.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»