02/08/2026
Σαμιακά

Αδύνατη η προσγείωση στη Σάμο: Στην Αθήνα επέστρεψε η πρωινή πτήση της Olympic Air

Screenshot_924

Στην Αθήνα επιστρέφει η πρωινή πτήση της Olympic Air για τη Σάμο, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατέστησαν αδύνατη την προσγείωση στο αεροδρόμιο του νησιού. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος και τους κύκλους αναμονής πάνω από την περιοχή των Φούρνων, η χαμηλή ορατότητα και οι άνεμοι επέβαλαν την επιστροφή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, με το αεροσκάφος να αλλάζει πορεία μόλις κρίθηκε πως η προσέγγιση στον διάδρομο θα ήταν επισφαλής. Οι ταξιδιώτες αναμένεται να ενημερωθούν για τον επαναπρογραμματισμό του δρομολογίου, ο οποίος θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των φαινομένων στο ανατολικό Αιγαίο τις επόμενες ώρες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Τέσσερις αεροδιακομιδές ασθενών σε λίγες ώρες, συντονισμένη επιχείρηση με C-27, Super Puma και τουρκικό ελικόπτερο

«Περίφραξη για φυλακές, όχι για σχολεία»: Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών για το ατύχημα παιδιού

Τρίτος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στo Ν. Σάμου στις 3 και 4 Αυγούστου

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλογή υπογραφών από τους εργαζόμενους για τις τεράστιες ελλείψεις

Ξεκινά η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου

Αντίδραση του Συλλόγου Δασκάλων για τα σχολεία σε Κοντακαίικα, Κοκκάρι και Παγώνδα