7.8 C
Σάμος
24/02/2025
Σαμιακά

Καλυτερεύει η υγεία του Σερ Μπάμ

Ο σκύλος που πυροβολήθηκε απο κυνηγητικό όπλο, παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση της υγείας του μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Σόκαρε η υπόθεση κακοποίησης του σκύλου που είδε το φως της δημοσιότητας στη Σάμο.

Ο Σερ Μπάμ (το όνομα που του δόθηκε ), βρέθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου από φιλόζωο στην περιοχή Σπαθαραίων Σάμου, σε άσχημη κατάσταση με ένα μεγάλο τραύμα στην δεξιά πλευρά της μουσούδα του, που προκλήθηκε από κυνηγητικό όπλο.

Η ανιδιοτελής ΑΓΑΠΗ από την Μίνα που τρέχει για όλα ,των γιατρών που το περιθάλπουν και η υποστήριξη εθελοντών, έσωσαν στη κυριολεξία απο βέβαιο θάνατο, τον Σερ Μπάμ.

Από την πρώτη στιγμή το φιλοζωικό σωματείο Σάμου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου στο Α.Τ. Πυθαγορείου και ξεκίνησε η έρευνα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν κάποια αποτελέσματα για τον δράστη.

Όποιος μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτό το βάρβαρο έγκλημα, να μην διστάζει να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με το σωματείο .

Ο Σερ Μπάμ σήμερα δείχνει να είναι ευδιάθετος και πιο δυνατός. Η αποκατάσταση της υγείας του σκυλιού θα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα θα υπάρχει.. ΕΛΠΙΔΑ.. Έτσι και για τον Σερ μας .

 

 

 

Related posts

Σεμινάρια για Τεχνικούς Ασφαλείας το 2025 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου

admin

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: Κάλεσμα σε απεργία για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin

Αλλαγές στο δρομολόγιο του Blue Star Chios λόγω κακοκαιρίας

admin

Σάμος: Πιλοτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα σε κλοιό αντιπαράθεσης – Απειλή παραίτησης του Προέδρου της Πανδρόσου

admin

“Δεν πάμε για δουλειά, απεργούμε”: H ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

admin

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών

admin

Στάση εργασίας από τους εμπορικούς συλλόγους στη μαύρη επέτειο των Τεμπών

admin