28/04/2025
Σαμιακά

Καπλαντζής (ΝΔ Σάμου): Παράταση θητείας των ΔΕΕΠ έως και δύο χρόνια

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΜΟΝΙΑ, ο προεδρος της  Διοικούσας Επιτροπήε Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της ΝΔ  Βαγγέλης Καπλαντζής αποκάλυψε ότι υπάρχει επίσημη ενημέρωση για μια μακρά παράταση της θητείας των ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια επιπλέον.

Ο κ. Καπλαντζής ανέφερε ότι η συζήτηση για την παράταση των εσωκομματικών εκλογών γίνεται εδώ και μέρες, με βασικό επιχείρημα την αποφυγή της διεξαγωγής ενός νέου συνεδρίου εντός του ίδιου έτους, μετά το άτυπο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο. Όπως τόνισε, ο πρόεδρος του κόμματος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ένα ακόμη συνέδριο σύντομα, θεωρώντας ότι δύο συνέδρια στον ίδιο χρόνο θα ήταν «αδόκιμοι και άκομψοι».

«Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι πάμε για μια μακρά παράταση της θητείας που μπορεί να διαρκέσει ακόμα και δύο χρόνια επιπλέον», δήλωσε ο κ. Καπλαντζής.

Related posts

Επιμελητήριο Σάμου προς Υπ. Ναυτιλίας: Κίνδυνος για άδεια ράφια – Αίτημα για έκτακτο δρομολόγιο

admin

Δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Blue Star Myconos τη Δευτέρα 28/4

admin

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σάμου στο Ναυτικό Παρατηρητήριο (ΣΜ 35Β)

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Δημήτρης Μαυρατζώτης» στο Καρλόβασι από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

admin

Έκκληση Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου: Μην ανάβετε φωτιά λόγω ισχυρών ανέμων – Έρχεται η αντιπυρική περίοδος

admin

Τιμήθηκε ο ήρωας του 1821 Καπετάν Λαχανάς στη Σάμο

admin

Ετοιμαστείτε για το Brevet Σάμου στις 4 Μαΐου: Μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία

admin

Προειδοποίηση Πυροσβεστικής Σάμου: Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς από καύσεις υπολειμμάτων ενόψει αντιπυρικής

admin