Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Καρλοβασίτικου Καρναβαλιού 2025.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

- Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, 19:00: Εναρκτήριο street party. Η επίσημη έναρξη του καρναβαλιού με μουσική και χορό στους δρόμους της πόλης.
- Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 18:00: Παραδοσιακό «τσίκνισμα» στους δρόμους του Καρλοβάσου, με κεντρική εκδήλωση γλεντιού στην Πλατεία Βαλασκατζή, συνοδεία της ορχήστρας Νίκου & Φυλλιώς Σαράντου.
- Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 11:00: Παιδικό πάρτι που θα φιλοξενηθεί στην Πορφυριάδα Σχολή, γεμάτο παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους.
- Τρίτη 25 Φεβρουαρίου: Πάρτι καρναβαλιστών και αναπαράσταση παραδοσιακού γάμου. Το γλέντι θα συνεχιστεί στην Πλατεία Βαλασκατζή με την ορχήστρα του Κυριάκου Μαυρίκη.
- Κυριακή 2 Μαρτίου, 12:00: Η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού, το αποκορύφωμα των αποκριάτικων εορτασμών, με πολύχρωμα άρματα και καρναβαλιστές στους δρόμους της πόλης.
- Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, από τις 11:00: Γιορτή της Καθαράς Δευτέρας με κούλουμα σε δύο σημεία, το Λιμάνι Καρλοβάσου και τον Όρμο Μαραθοκάμπου.