23/03/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1821

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στη Σάμο την Τετάρτη 25 Μαρτίου λόγω της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο. Για δύο ώρες θα απαγορευτεί η στάση και η κυκλοφορία στην παραλιακή ζώνη του λιμανιού.

Η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώνει ότι από τις 11:00 έως τις 13:00 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση και στα δύο ρεύματα της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη, από το ύψος του παλαιού λιμένα, απέναντι από το Τελωνείο, έως τη θέση «Γεφυράκι».

Την ίδια ώρα και έως την ολοκλήρωση της παρέλασης, η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα εκτρέπεται, ώστε να διεξαχθούν με ασφάλεια οι εκδηλώσεις.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση από την παραλιακή οδό για να περιοριστεί η επιβάρυνση στο κέντρο της πόλης.