08/07/2026
Περιφερειακά

Ο Μανώλης Κάρλας με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου»

karlas geniko

Μανώλης Κάρλας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Σάμο.

Γεννήθηκα στον Μαραθόκαμπο της Σάμου. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβα την ειδικότητα της Παθολογίας το 1983, το  διδακτορικό δίπλωμα το 1987 και εξειδικεύτηκα στην Διαβητολογία το 1988.

Υπηρέτησα ως Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου (ιατρός ΕΣΥ).

Το 2002 έλαβα την προβλεπόμενη από το νόμο ειδική άδεια για να ασκήσω το λειτούργημα του αιρετού Νομάρχη.

Ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών ως Κοινοτικός Σύμβουλος Μαραθοκάμπου, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Γραμματέας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Σάμου και ως εκλεγμένος Νομάρχης την περίοδο 2003-2010.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Επέλεξα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», γιατί πιστεύω στα οράματα και στις δυνατότητες του υποψηφίου Περιφερειάρχη καθηγητή Γιάννη Σπιλάνη και των συνεργατών του.

 

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πληρωμές 26,5 εκατ. ευρώ για έργα στο Βόρειο Αιγαίο το Α’ εξάμηνο του 2026

Ειδικό ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ για τους υποψηφίους της Λέσβου ζητά ο Περιφερειάρχης Β.Α. λόγω του αφθώδους πυρετού

Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Βορείου Αιγαίου έως το 2028

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξασφάλισε νέες χρηματοδοτήσεις για Σάμο και Ικαρία

Προχωρά η βελτίωση της οδού Βαθύ-Καρλόβασι. Στη Σάμο τα δύο μεγαλύτερα οδικά έργα της Περιφέρειας

Στη Σάμο η 112η Σύνοδος Πρυτάνεων με παρουσία του Κώστα Μουτζούρη