23/05/2026
Δήμος

Ο Νίκος Ζάχαρης διεκδικεί τον δήμο Ανατολικής Σάμου

Με επικεφαλής τον Νίκο Ζάχαρη θα πορευτεί στις εκλογές του Μαΐου για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, o δημοτικός συνδυασμός που θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου και του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου.

Σκοπός της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΣΑΜΟΣ,  ήταν η δημιουργία δημοτικής κίνησης για την διεκδίκηση του δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά απο την διάσπαση του δήμου Σάμου σε δύο δήμους.

Όλοι στην αίθουσα μετά από γόνιμο διαλογο, επαναβεβαίωσαν την πρόταση να ηγηθεί του συνδυασμού ο Νίκος Ζάχαρης, πρόταση την οποία και αποδέχθηκε.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Χωροταξικό Τουρισμού

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ