24/05/2026
Σαμιακά

O Δήμος Σάμου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «PANORAMA»

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «PANORAMA» που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου στη Σουηδία.

Η έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για τις Σκανδιναβικές Χώρες και η Σάμος θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά για να προβάλει το τόπο μας ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης, διοργανώνεται από τις Σκανδιναβικές Χώρες, την North Events και την Design Ambassador διαγωνισμός για την βράβευση καλύτερου τουριστικού προορισμού στο οποίο συμμετέχει  ο Δήμος Σάμου.

Ο διαγωνισμός αφορά τους ωραιότερους Προορισμούς στην Ευρώπη με στόχο τη δημιουργία  κινήτρων επισκεψιμότητας στο Σκανδιναβικό κοινό.

Η  διαδικασία της ψηφοφορίας  για τις Σκανδιναβικές Χώρες  θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης τουρισμού της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη Σαμιακή Υποψηφιότητα προσκομίζοντας φωτογραφίες του τόπου μας. Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επιτροπή της διοργανώτριας εταιρείας και η καλύτερη θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας τη Σάμο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στο email: dimvath@otenet.gr είτε στη επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook : Δήμος Σάμου – Municipality of Samos.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές