27.2 C
Σάμος
21/08/2025
Σαμιακά

O Εμπορικός Σύλλογος Σάμου για την “Λευκή Νύχτα”

Περιγραφή εικόνας
Η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί μετά από απουσία δύο ετών λόγω COVID19 το ερχόμενο Σάββατο στις 30 Ιουλίου 2022. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 19.00 έως τις 24.00, ενώ παράλληλα τα καταστήματα της εστίασης θα εξυπηρετούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την ίδια μέρα γιορτάζονται οι Σάμιοι Άγιοι και επομένως θα τελεστεί εσπερινός  στις 19.30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και κατόπιν λιτανεύσεως των Ιερών Λειψάνων και Ιερών εικόνων των Αγίων στις 20.45 με προορισμό την πλατεία Πυθαγόρα όπου θα ψαλεί μια σύντομη δέηση.
Κατόπιν τούτου η πόλη μπαίνει ρυθμούς εορτασμού με διαθεση για ατελείωτη διασκέδαση, με μουσικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες με διάφορα μουσικά δρώμενα.
Η παραλιακή οδός από το ύψος του Xenia μέχρι τον τουριστικό λιμένα θα παραμείνει κλειστή από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι τις 3.00 το πρωί. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα παρέχουν ενημέρωση για τις παρακάμψεις οδών και σημεία στάθμευσης.
Το ΚΤΕΛ Σάμου έχει ανακοινώσει τα δρομολόγια του από όλη την Σάμο και το κόστος του εισιτηρίου ανά περιοχή. Προτείνουμε προ κράτηση εισιτηρίων για την εξασφάλιση της εύκολης και σίγουρης μετακίνησης σας.
Στην πλατεία Σοφούλη θα βρίσκεται και λούνα παρκ για τους μικρούς μας φίλους.
Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώνεστε μέσω της σελίδας:
Ευχόμαστε καλή διασκέδαση!
Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

Related posts

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin