23.9 C
Σάμος
22/09/2025
Δήμος

Mυτιληνιοί: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας θα ισχύσουν την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025, εξαιτίας οδικών παρεμβάσεων στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων δρόμων Δήμου Ανατολικής Σάμου – Τ.Κ. Μυτιληνιών».

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου Σάμου – Μυτιληνιών με την οδό προς την περιοχή Καμάρα (ΧΥΤΑ), ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν σε τμήμα μήκους περίπου 300 μέτρων μετά τη διασταύρωση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα θα διακοπεί πλήρως. Οι οδηγοί που κατευθύνονται από Μυτιληνιούς προς τον ΧΥΤΑ θα πρέπει να χρησιμοποιούν την εναλλακτική διαδρομή: Μυτιληνιοί – Σάμος – κόμβος Μαλαγαρίου – Κέδρος – ΧΥΤΑ.

Related posts

Δοκιμαστική λειτουργία στον καταθλιπτικό αγωγό του Βιολογικού Σάμου

admin

Καρλόβασι: Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο

admin

Γαμήλιο βοήθημα 6.000€ σε τρεις γυναίκες έως 35 ετών από το κληροδότημα Γερογιαννάκη

admin

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου – 24 Σεπτεμβρίου 2025

admin

Ο Γιάννης Παλαιοκαστρίτης άμισθος ειδικός σύμβουλος χωροταξίας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον Πλάτανο χάρη στη νέα παράκαμψη

admin

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin