23/07/2026
Πολιτικά

Συνάντηση Στεφανάδη-Βρούτση

stefanadis ipoyrgos (1)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10.3  μεταξύ του Βουλευτή του νομού Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο νομό Σάμου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των τοπικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο Βουλευτής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό για την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 201.000€ προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, η οποία θα διατεθεί για την αναβάθμιση του γηπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε για τη συνεχή στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, τονίζοντας τη σημασία της ανάπτυξης του αθλητισμού για την τοπική κοινωνία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη

Το Καρλόβασι αποκτά Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με τέσσερις τομείς

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει δύο έργα πολιτισμού στη Σάμο

«Στοχοποίηση των προσφύγων» καταγγέλλει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ για τη σύσκεψη του δήμου