04/09/2026
Πολιτικά

Συνάντηση Στεφανάδη-Βρούτση

stefanadis ipoyrgos (1)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10.3  μεταξύ του Βουλευτή του νομού Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο νομό Σάμου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των τοπικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο Βουλευτής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό για την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 201.000€ προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, η οποία θα διατεθεί για την αναβάθμιση του γηπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε για τη συνεχή στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, τονίζοντας τη σημασία της ανάπτυξης του αθλητισμού για την τοπική κοινωνία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη