30/09/2026
Δήμος

Re- Opening Μουσείου Βυρσοδεψίας

moyseio

Το Μουσείο Βυρσοδεψίας Σάμου συμπληρώνει φέτος, 14 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών, o Δήμος Δυτικής Σάμου, συνεχίζει τις δράσεις του και τις προωθεί, πέρα από το νησί της Σάμου, στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, με την εκδήλωση επανεκκίνησης και τίτλο «Re-Opening Μουσείου Βυρσοδεψίας 1880-2022».

“Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε την έμπρακτη στήριξή σας και την παρουσία σας, που για μας θα ήταν μεγάλη τιμή.

Σας καλούμε, λοιπόν, όλους στο Μουσείο Βυρσοδεψίας, στο Καρλόβασι της Σάμου, την Κυριακή 28/08/2022 και ώρα 20:00 για να τιμήσουμε την ιστορία μας και να αναδείξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά” αναφέρει ο δήμος .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Ανα.Σ.Α.: Ζητήματα ασφάλειας από τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων

Δήμος Δυτικής Σάμου: Νέος ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό Γήπεδο «Ευάγγελος Σιδηρούργος»

Επτά ημέρες δράσεων για την Κινητικότητα στη Σάμο