29.4 C
Σάμος
27/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συνελήφθησαν 2 νεαροί στο Πυθαγόρειο για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών

Περιγραφή εικόνας

Συνελήφθησαν, σήμερα (17-03-2025) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου,  δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για αγορά, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην παραπάνω περιοχή και στη θέα αυτών, ο 23χρονος απέρριψε στο έδαφος νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 2,1 γραμμαρίων περίπου. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες προέβαιναν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Η παραπάνω ποσότητα κάνναβης, καθώς και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο 23χρονος, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου.

Related posts

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων

admin

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες

admin

Εντοπισμός 21 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

admin

Eξιχνιάστηκε απάτη με Market Pass στη Σάμο: 37χρονος στο “στόχαστρο”

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 20 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη 38χρονου στη ΚΕΔ: Επίθεση σε αστυνομικούς

admin

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Τοπική Διοίκηση Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

admin

Συνελήφθη 19χρονος στη Ζερβού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Τροχαίο με τραυματία στην Ψιλή Άμμο – Κατηγορείται για οδήγηση υπό μέθη

admin