21.7 C
Σάμος
16/10/2025
Σαμιακά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου απαντά στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου κατήγγειλε τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ και την κυβέρνηση για «προσπάθεια φίμωσης».

Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα και να υπερασπίζονται το δημόσιο σύστημα υγείας, τα δικαιώματα υγειονομικών και ασθενών, υποστηρίζοντας ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε «πανικό».

Τονίζουν ότι η βελτίωση του ΕΣΥ δεν επιτυγχάνεται με εγκαίνια, καθώς «οι ανακαινισμένοι χώροι και τα νέα τηλεφωνικά ραντεβού δεν δουλεύουν χωρίς προσωπικό, χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές».

Καταγγέλλουν συγκεκριμένα την απαγόρευση στο προσωπικό να μιλά για τις «τεράστιες ελλείψεις» που κρύβονται πίσω από τις «φιέστες», προειδοποιώντας ότι η προσπάθεια φίμωσης «σημαίνει ότι θα πέφτει βούρδουλας».

Κλείνοντας, οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν θα ζητήσουν «καμία άδεια» για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.

Related posts

Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών 2025-2026: Προθεσμία υποβολής έως 15 Δεκεμβρίου

admin

Χωρίς δεσμεύσεις η συνάντηση εργαζομένων με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου

admin

Γνωρίστε το Μπριτζ: Δωρεάν Μαθήματα σε Βαθύ & Καρλόβασι

admin

“Φίμωτρο” στους Υγειονομικούς: Εντολή της 2ης ΥΠΕ «κόβει» συνεντεύξεις – Άμεση Αντίδραση από Ιατρικό Σύλλογο Σάμου

admin

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου: Ένα μοναδικό ταξίδι ξεκινά!

admin

Γιώργος Καμπούρης: «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με συλλογική προσπάθεια»

admin

Σύλληψη 45χρονου Τούρκου για παράνομη είσοδο στη χώρα με jet ski

admin

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin