06/06/2026
Πολιτικά

Tο Λιμενικό αναλαμβάνει τον έλεγχο της επιβίβασης στα πλοία

Από αύριο Πέμπτη, τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία, αναλαμβάνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αυτό αποφασίσθηκε στην διάρκεια σημερινής σύσκεψης με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η απόφασή αυτή διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και κατά συνέπεια τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε τα εξής :

«Ζητώ τη συνεργασία όλων όσων πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία. Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους, να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου . Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι».

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»

Εσπερινό ΕΠΑΛ αποκτά το Καρλόβασι

«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη», το όνομα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα

Στο Καρλόβασι ο ιστορικός περίπατος για τα 80 χρόνια του ΔΣΕ

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»