19/10/2026
Περιφερειακά

«Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε»: μουσική βραδιά στην Πλατεία Πυθαγόρα , την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Οι τραγουδιστές Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στεφανία Ρίζου και Γιώργος Νταβλάς στην αφίσα της εκδήλωσης «Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε» στη Σάμο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει στη Σάμο τη μουσική εκδήλωση «Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε», προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη οικείες μελωδίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα.

Στη σκηνή θα βρεθούν ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η ερμηνεύτρια Στεφανία Ρίζου και ο Γιώργος Νταβλάς. Οι τρεις συντελεστές διασταυρώνουν τις διαδρομές τους σε ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στη συλλογική μνήμη και σε κομμάτια που έχαραξαν τη δική τους πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Η συνύπαρξη διαφορετικών υφολογικών αναφορών υπόσχεται μια βραδιά με παλμό, προσιτή σε κατοίκους και επισκέπτες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού της περιφερειακής αρχής για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Με όχημα τις πολιτιστικές δράσεις, επιδιώκεται η προβολή της Σάμου ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού, όπου η τοπική κοινωνία και οι επισκέπτες σημείο αναφοράς έχουν τη ζωντανή μουσική.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Καλτάκης: «Η Σάμος δεν είναι αποθήκη της χώρας», απαιτεί άμεση απομάκρυνση των μεταναστών

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 2026

Παρουσία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη γαστρονομική έκθεση «Piraeus Taste Fair 2026»

«Νέα Δυναμική»: Να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο η γραμμή των νησιών με τον Βόλο

Αύξηση των Τούρκων επισκεπτών στο Βόρειο Αιγαίο μέσω της Visa Express και της τουριστικής προβολής

Άγιος Κωνσταντίνος: Κατεδαφίζεται ετοιμόρροπο κτίριο, από την παραλιακή η κυκλοφορία