25.4 C
Σάμος
23/08/2025
Σαμιακά

Tο Samos Anthemis στα 30 καλύτερα κρασιά της έκθεσης «LONDON WINE FAIR»

Περιγραφή εικόνας

Στα 30 καλύτερα κρασιά της έκθεσης «LONDON WINE FAIR» κατατάχθηκε φέτος το πλούσιο και πολύπλοκο Samos Anthemis του Συνεταιρισμού της Σάμου, το οποίο επιλέχθηκε από τους κορυφαίους δημοσιογράφους οίνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έκθεση «London Wine Fair» που γιορτάζει φέτος τη 40η επέτειό της, είναι η σημαντικότερη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης του οινικού κόσμου από όλη την Ευρώπη αλλά και τις μεγαλύτερες οινικές αγορές.

Στη φετινή έκθεση που ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και αναμένεται να έχει μέγιστη επισκεψιμότητα αλλά και εμπορικό ενδιαφέρον, οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι οίνου της Βρετανίας επέλεξαν τα καλύτερα -κατά την κρίση τους- κρασιά από τις εκατοντάδες συμμετοχές του διεθνούς αμπελώνα.

Το αρωματικό Samos Anthemis με το χαρακτηριστικό βαθύ καραμελένιο χρώμα και τις χάλκινες ανταύγειες εξαιτίας της 5ετούς παλαίωσης, θα είναι σε αυτή τη λίστα εκλεκτών οίνων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση.

Το Samos Anthemis είναι ένα ανεπανάληπτο κρασί με αρώματα μελιού, κερήθρας, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού, κερασιών σε αλκοόλ και φόντο από κακάο και σοκολάτα. Το πυκνό αρωματικό του προφίλ, χτισμένο σε πολλά επίπεδα και η θαυμάσια ισορροπία στο στόμα της πρωτογενούς φρεσκάδας του μοσχάτου και των τριτογενών αρωμάτων  παλαίωσης, έχουν κατατάξει -και δικαίως- αυτό το κρασί, μεταξύ των κορυφαίων, διεθνώς!

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin