21.1 C
Σάμος
19/05/2025
Πολιτικά

Αικατερίνη Ξεναρίου: «Επιστρέφω στη Σάμο για να προσφέρω»

Η Αικατερίνη Ξεναρίου είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί της Σάμου και αυτή τη φορά θέλει να προσφέρει από την πολιτική, φέρνοντας τη δική της αύρα σε αυτό τον τόπο!

«Επιστρέφω στον τόπο της Σάμου για να προσφέρω αυτήν τη φορά» τονίζει για να συμπληρώσει «Έχοντας τρία παιδιά, προσπαθώ καθημερινά να τους μεταδώσω πράξεις ήθους και ανθρωπιάς, ώστε με τη σειρά τους να «προετοιμάσουν» μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο ελεύθερη».

Η Αικατερίνη Ξεναρίου είναι υποψήφια βουλευτής στον Νομό Σάμου με την “Πλεύση Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου” για τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Παρακάτω θα δείτε τις κοινοβουλευτικές ενέργειες και δράσεις της Πλεύσης από την επομένη των εκλογών:

1) Επανενεργοποίηση της Επιτροπής Δημοσίου Χρέους για τη διαγραφή του χρέους και ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του χρέους, σε ασφαλιστικά ταμεία και σε δημόσιες υπηρεσίες. Τα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας είναι επίσημα!

2) Δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών και συγκρότηση Επιτροπής για την ακύρωσή της, αφού, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, είναι άκυρη. Με νομικά και πολιτικά εργαλεία θα την ακυρώσουμε.

3) Πραγματική ως το τέλος διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών. Οφειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα, που αγγίζει τα 341 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους!

4) Ενεργοποίηση του πορίσματος της Siemens.

5) Τελειώνουμε με τη διαπλοκή κυβέρνησης και δικαιοσύνης! Με τη συγκρότηση μικρών ορκωτών δικαστηρίων με πλειοψηφία ενόρκων, σε όλες τις βαθμίδες και σε όλους τους τομείς, ώστε να πάψει η επιρροή της κυβέρνησης στους επαγγελματίες δικαστές!

6) Κατάργηση βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, που κατάντησε να καλύπτει παράνομες, αξιόποινες πράξεις των πολιτικών, με αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και του Κανονισμού της Βουλής!

7) Διαγραφή χρεών, υπερχρεωμένων πολιτών, που, ενώ τα χρέη τους έχουν εξαλειφθεί, καταδιώκονται!

8) Κατάργηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας!

Την 7η Ιουλίου η διακυβέρνηση της χώρας ανήκει στον ίδιο τον λαό”.

Related posts

ΚΝΕ Σάμου: Μαθητικό Φεστιβάλ με σύνθημα την Κοινωνική Δικαιοσύνη

admin

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σάμο από την Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

admin

Αποζημιώσεις Αμπελουργών: Γιατί η Σάμος δεν εντάχθηκε στο “Μέτρο 23”; Η απάντηση του Υπουργού

admin

Δ.Ο.Υ. Σάμου: Δεν καταργείται – Ανακοίνωση του Βουλευτή μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών

admin

Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Σάμου: “Όχι στις ανεμογεννήτριες – Κάλεσμα σε αγώνα για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί”

admin

Νέα Αριστερά: “Η Fraport αποφασίζει για τις Βάσεις Πυροσβεστικής;” Ερώτηση για τη μεταφορά από τη Σάμο στη Λήμνο

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο από την Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

admin

Συνάντηση Στεφανάδη με Μητσοτάκη: Τα ζητήματα Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο επίκεντρο

admin

Συνάντηση Στεφανάδη με Κικίλια: Διαβεβαιώσεις για ακτοπλοΐα, εισιτήρια και μεταφορικό ισοδύναμο

admin