29.4 C
Σάμος
13/09/2025
Περιφερειακά

Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων στη Δυτική Σάμο

Σημαντικές συμφωνίες για την υλοποίηση τριών έργων υποδομής στη Δυτική Σάμο επισφραγίστηκαν σήμερα με την υπογραφή των σχετικών Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, και του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, κ. Θεοφάνη Παπαθεοφάνους.

Συγκεκριμένα, υπεγράφησαν οι ακόλουθες συμβάσεις:

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΕΡΚΗΤΙΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ, με προϋπολογισμό 58.500€. Το έργο αυτό θα συμβάλει στην ασφαλέστερη διέλευση των πεζών στην περιοχή του Καρλοβάσου.

  2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ, με προϋπολογισμό 50.000€. Η αναβάθμιση της περίφραξης του γηπέδου θα βελτιώσει την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά του για τους αθλούμενους και τους φιλάθλους.

  3. ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΣΑΜΟΥ, με προϋπολογισμό 70.000€. Η ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης αναμένεται να αποσυμφορήσει την κυκλοφορία στον οικισμό Πλατάνου και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Related posts

Νέο αίτημα αποζημίωσης για τους ελαιοπαραγωγούς

admin

Έργα ύψους 15,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής υποδομής στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: Οι παρεμβάσεις Καλτάκη για τη Χίο

admin

Σφοδρή διαμαρτυρία Καλτάκη για το κλείσιμο σχολείων σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους

admin

Αυλαία για την Aegean Regatta 2025 στη Μυτιλήνη – Οι νικητές του αγώνα

admin

Προτάσεις Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυναμική» για την ανασυγκρότηση της Χίου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

admin

Οικονομικά και κοινωνικά μέτρα για τη Χίο: Οι προτάσεις Καλτάκη για την ανασυγκρότηση μετά την καταστροφή

admin

Ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη στον Πλεύρη για τη Βάστρια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι»

admin

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin