23.9 C
Σάμος
05/10/2025
Σαμιακά

Εκλογές Σωματείου Συνταξιούχων Ανατολικής Σάμου

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ανατολικής Σάμου, που περιλαμβάνει συνταξιούχους του ΕΦΚΑ μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (πρώην ΙΚΑ-ΔΕΚΟ κ.λ.π.), ανακοίνωσε την προκήρυξη εκλογών κατά τη συνεδρίαση της Διοίκησης την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Σάμου. Η ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης είναι στις 18.00, ενώ οι εκλογές θα ξεκινήσουν με τη λήξη της συνέλευσης.

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
  3. Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και στην Ομοσπονδία.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο. Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

Η Διοίκηση του Σωματείου επισημαίνει τη σημασία της παρουσίας όλων των μελών στις εκλογές, ιδιαίτερα στις τρέχουσες δύσκολες συνθήκες με τις συνεχείς ανατροπές δικαιωμάτων. Το Σωματείο πρέπει να είναι ισχυρό για να μπορεί να ακούγεται και να προωθεί λύσεις στα προβλήματα των συνταξιούχων. Η δύναμή του εκφράζεται μέσα από τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Related posts

Τσακάλι «βόλταρε» στην περιοχή «Γεφυράκι» – Έψαχνε για φαγητό στους κάδους

admin

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στο Αγαθονήσι

admin

Σάμος: «Με έσωσε από πνιγμό» – Η δημόσια συγκινητική ευχαριστήρια δήλωση της Βάσως Πόθα στον Αξιωματικό του Π.Ν.

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια: Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη θέση του ΣΤΑΥΡΟΣ

admin

Αιφνιδιαστική παραίτηση Βακάλη από την ΕΠΣ Σάμου – “Στέρεψαν οι αντοχές”

admin

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης: Σάμος 2-4 Οκτωβρίου 2025

admin

Σάμος: Ηχηρό «Όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο – Πορεία και συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη Σάμο για τις καταστροφές από αγριογούρουνα

admin

Αλλαγή σκυτάλης στο Νοσοκομείο Σάμου – Νέος διοικητής ο Γιώργος Καμπούρης

admin