22.8 C
Σάμος
06/06/2025
Σαμιακά

Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA 2023

Νέες Διακρίσεις για το Οινοποιείο Χατζηιωάννου

Το Οινοποιείο Χατζηιωάννου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον διεθνή οινικό χώρο. Μετά τη διπλή βράβευση του Samos Anavasis με ασημένιο και χρυσό στις Βρυξέλλες και στην Ιταλία αντίστοιχα το 2023, η εταιρεία συμμετείχε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και έγκριτο διαγωνισμό στην Ιταλία.

Φέτος, το Οινοποιείο Χατζηιωάννου κατέκτησε νέα διάκριση, αποσπώντας ένα Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA του 2023. Επιπλέον, έλαβε το κορυφαίο βιολογικό βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό.

Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν καρπό της πολυετούς παράδοσης της οικογένειας Χατζηιωάννου στο Μοσχάτο Σάμου, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την αριστεία. Είναι η πρώτη φορά που το νησί της Σάμου κατακτά μεγάλο χρυσό σε διεθνή διαγωνισμό για ξηρό οίνο.

Η διάκριση αυτή αφιερώνεται στην Σάμο και στην “Κυρά των Αμπελιών”, επιβεβαιώνοντας την αξία και την αναγνώριση των σαμιακών κρασιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Related posts

Καλτάκης σε Βορίδη: “Εικόνες ντροπής που δυσφημίζουν το νησί” – Αίτημα για άμεσα μέτρα στο μεταναστευτικό

admin

Σάμος: Απίστευτες σκηνές στο Ποτάμι – Ταχύπλοο αποβίβασε μετανάστες μπροστά στα έκπληκτα μάτια λουομένων

admin

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Βαλεοντάδων Σάμου

admin

Σημαντική διάκριση Φοιτητή του Τμήματος ΜΠΕΣ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου στις 20 Ιουνίου

admin

Αντιδήμαρχος Δυτ. Σάμου για σύμβαση: «Όλα έγιναν νόμιμα» – Πρ. Δήμαρχος : «Προκλητική ευνοιοκρατία, ζήτημα ηθικής τάξης»

admin

Φωτορεπορτάζ: Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη στην Πλατεία Πυθαγόρα στη Σάμο

admin

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος: Ενημέρωση και υποστήριξη από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Δράσεις ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων σε μικρά νησιά των Περιφερειών Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027

admin