26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Περιφερειακά

Άλμα Ανάπτυξης – Χαιρετίζει την συγκέντρωση κατοίκων για το Θόλος η παράταξη Μουτζούρη

Banner Samos24

Τη συμπαράστασή της, στον αγώνα των κατοίκων της Χίου, ενάντια στην προσπάθεια κατασκευής δομής στο Θόλος, δηλώνει μέσα από ανακοίνωσή της η παράταξη του Κώστα Μουτζούρη «Άλμα Ανάπτυξης», με αφορμή την αυριανή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Υπ. Μετανάστευσης ενάντια στον Δήμο Χίου.

Το «Άλμα Ανάπτυξης» σημειώνει ότι, σαν περιφερειακή παράταξη αισθάνεται δικαιωμένη για την ταύτιση με το δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Χίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η περίπτωση της δομής στη Σάμο, απέδειξε ότι οι όποιες υποσχέσεις συνόδευσαν το εγχείρημα της δημιουργίας νέων δομών, αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου εκ των υστέρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, χαιρετίζουν τη συγκέντρωση φορέων και κατοίκων της Χίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Πρωτοδικείο Χίου, με αφορμή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κατά του Δήμου Χίου, προκειμένου να επιτραπεί η διέλευση οχημάτων στην περιοχή του Θόλους για την κατασκευή της νέας δομής.

Η ανησυχητική αύξηση των μεταναστευτικών ροών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι υποσχέσεις που συνόδευαν τη δημιουργία νέων δομών στα νησιά, αποδείχθηκαν εκ των υστέρων κενές περιεχομένου – όπως στην περίπτωση της Σάμου όπου η νέα δομή γέμισε επιπλέον 1.000 άτομα από την ονομαστική της χωρητικότητα- μας κάνει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι που για μία ακόμη φορά ταυτιζόμαστε και στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Χίου.

Το κάναμε το 2019, ήμασταν παρόντες το 2020 γεμίζοντας την κεντρική πλατεία, σταθήκαμε στο πλευρό τους κάτω από τον καταπέλτη τον Ιανουάριο του 2022 και σήμερα είμαστε ξανά εδώ, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των νησιωτών μας χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και πολιτικές σκοπιμότητες.

 

politischios.gr

Related posts

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υπερδέσμευση για μη τεχνολογικές επιχειρήσεις

admin

Περιφερειακή Επιτροπή: Οι θέσεις της «Νέας Δυναμικής»

admin

«GaioVaigaio» – Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του διατροφική ταυτότητα

admin

Μουτζούρης-Κυρατζής: “Με σχέδιο και μεθοδικότητα στηρίζουμε τη Σάμο” – Νέα έργα και κονδύλια

admin

Υπογραφή Μουτζούρη για έργα 2 εκατ. ευρώ σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Σάμου

admin

Αντιπυρική Περίοδος: Πότε και πού απαγορεύεται η κυκλοφορία στα δάση της Σάμου

admin