30/09/2026
ΠεριφερειακάΣαμιακά

Άνοιξε ο δρόμος στα «Αυλάκια» με μια λωρίδα κυκλοφορίας

FB_IMG_1605373284770

Αποκαθίστανται σιγά σιγά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο μετά από τον σεισμό που έπληξε την Σάμο .

Συγκεκριμένα σε μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Σάμου -Καρλοβάσου στη θέση «Αυλάκια» απο το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Η αποκόλληση βράχων μετά τον σεισμό στην περιοχή, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για δυο εβδομάδες.

«Ενημερώνουμε του οδηγούς και όσους κινούνται στην Εθνική οδό Σάμου -Καρλοβάσου , ότι η διέλευση οχημάτων στη θέση «Αυλάκια» είναι ελεύθερη και διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Συνιστάται η προσεκτική οδήγηση καθώς παραμένει ο κίνδυνος κατολισθήσεων, ενώ ηρύθμιση της κυκλοφορίας γίνεται με φωτεινούς σηματοδότες» αναφέρει με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Φωτογραφία:  Κώστας Αμυρσώνης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αντίδραση στη Σάμο για τα νέα τμήματα: Καταλήψεις σε Γυμνάσια και Λύκειο με αιχμή τη χωρητικότητα των αιθουσών

Νοσοκομείο Σάμου: Ο απολογισμός ενός έτους διοίκησης

«Νέα Δυναμική»: Παρεμβάσεις για την υγεία, τα έργα και τις σχολικές μεταφορές

Βόρειο Αιγαίο: Έργα 10,7 εκατ. ευρώ για ΕΚΑΒ και 6 Κέντρα Υγείας

Κικίλιας για BLUE CARRIER 2: Ελεγχόμενη η κατάσταση του πλοίου

Μηδενική ανοχή στο κράνος: Η Αστυνομία βεβαίωσε 34 παραβάσεις σε Λέσβο, Χίο και Σάμο μέσα σε μία εβδομάδα