26/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλιακή οδό και στάσης-στάθμευσης στον παλαιό λιμένα, λόγω εορτασμού 25ης Μαρτίου 1821

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποίησε ότι το Σάββατο, 25η Μαρτίου, θα απαγορεύεται η στάση- στάθμευση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ‘’Παλαιό Λιμάνι’’ από ώρες 06:00 έως 13:00 από το ύψος του ΚΤΕΛ (‘‘Γεφυράκι’’) έως το ύψος του ‘’Παλαιού Λιμένα’’ καθώς και εντός αυτού, λόγω εορτασμού της ‘’Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821’’.

Επιπρόσθετα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της παραλιακής οδού από το ύψος ‘’Γεφυράκι’’ έως το ύψος του ‘’Παλαιού Λιμένα’’ και από ώρα 11:00 έως πέρας της παρελάσεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το αναφερόμενο διάστημα να αποφύγουν την διέλευση της παραλιακής οδού προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πακέτο με «ζελεδάκια» κάνναβης παρέλαβε 20χρονος στο Καρλόβασι – τον περίμεναν οι αρχές

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Σάμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη