18.9 C
Σάμος
15/05/2025
Δήμος

Αρνητικά όλα τα τεστ στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Και τα 34 τεστ κορωνοϊού που πραγματοποίησε σήμερα ο δήμος Δυτικής Σάμου, με δική του πρωτοβουλία ήταν αρνητικά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου , δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, σε υπαλλήλους του Δήμου Δυτικής Σάμου , κατόπιν συνεργασίας του δήμου και την Κινητή Μονάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η μονάδα πραγματοποίησε τριάντα τέσσερα (34) δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον Κορωνοϊό από τους εργαζόμενους εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά.
«Τέτοιοι έλεγχοι είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στο δήμο μας.

Να τονίσουμε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διασποράς του ιού, όπως: καθαρός χώρος, διατήρηση απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήση αντισηπτικών, κ.α.» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωση του .

Related posts

Αν. Σάμος: Ασφαλές το νερό σε 7 σημεία ελέγχου (Αναλύσεις Μαΐου)

admin

Ανησυχία μετά τη φωτιά στον ΧΥΤΑ – Παρέμβαση της “ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο”

admin

Κινηματογραφικά γυρίσματα στη Σάμο: Η ταινία “Brave New Love” αναζητά βοηθητικούς Ηθοποιούς

admin

Προθεσμία έως 15/6 για άδειες κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από επιχειρήσεις

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 8ης Μάϊου 2025

admin

Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο : «Ανασφάλεια και Απαξίωση: Το Π.Δ.194/2025  που Απειλεί τις Τοπικές Κοινωνίες»

admin

Επιστολή Δημάρχου Αν. Σάμου στον Υπ. Ενέργειας για το ΠΔ επανακαθορισμού ορίων οικισμών

admin

Επιστολή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στον Κεφαλογιάννη: “Να παραμείνει η Βάση Ετοιμότητας στο νησί”

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

admin