24.4 C
Σάμος
21/09/2025
Δήμος

Αρνητικά όλα τα τεστ στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Και τα 34 τεστ κορωνοϊού που πραγματοποίησε σήμερα ο δήμος Δυτικής Σάμου, με δική του πρωτοβουλία ήταν αρνητικά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου , δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, σε υπαλλήλους του Δήμου Δυτικής Σάμου , κατόπιν συνεργασίας του δήμου και την Κινητή Μονάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η μονάδα πραγματοποίησε τριάντα τέσσερα (34) δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον Κορωνοϊό από τους εργαζόμενους εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά.
«Τέτοιοι έλεγχοι είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στο δήμο μας.

Να τονίσουμε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διασποράς του ιού, όπως: καθαρός χώρος, διατήρηση απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήση αντισηπτικών, κ.α.» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωση του .

Related posts

Δοκιμαστική λειτουργία στον καταθλιπτικό αγωγό του Βιολογικού Σάμου

admin

Καρλόβασι: Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο

admin

Γαμήλιο βοήθημα 6.000€ σε τρεις γυναίκες έως 35 ετών από το κληροδότημα Γερογιαννάκη

admin

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου – 24 Σεπτεμβρίου 2025

admin

Ο Γιάννης Παλαιοκαστρίτης άμισθος ειδικός σύμβουλος χωροταξίας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον Πλάτανο χάρη στη νέα παράκαμψη

admin

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin