28.9 C
Σάμος
02/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομία Σάμου: Σύλληψη για πλαστογραφία και εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής

Περιγραφή εικόνας

Συνελήφθη χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, αλλοδαπή 41χρονη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο διαβατήριο Γαλλικών Αρχών, το οποίο έφερε παραποιημένα στοιχεία. Το διαβατήριο καθώς και η κάρτα επιβίβασης που είχε στην κατοχή της κατασχέθηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Εξιχνίαση Υπόθεσης Κλοπής στη Σάμο

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε μήνες σε οικία στη Σάμο. Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός 48χρονος για την εμπλοκή του στην υπόθεση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης εισήλθε στην παραπάνω οικία και αφαίρεσε ένα δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Δύο περιστατικά με παράνομους μετανάστες στη Σάμο τις τελευταίες ημέρες

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 22 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

admin

Χειροπέδες σε άνδρα στη Σάμο για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Νέα προθεσμία για απολογία ζήτησε και έλαβε ο 47χρονος

admin

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων

admin

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες

admin

Εντοπισμός 21 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

admin

Eξιχνιάστηκε απάτη με Market Pass στη Σάμο: 37χρονος στο “στόχαστρο”

admin