18/06/2026
Σαμιακά

Αύξηση στην επιβατική κίνηση στο Αεροδρόμιο της Σάμου

Τον Σεπτέμβριο 2017 τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece σημείωσαν σημαντική αύξηση φτάνοντας τους 4.2 εκατ. επιβάτες – αύξηση 11.4% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016.

Επιβατική κίνηση εσωτερικού: Σημειώθηκε αύξηση 5.9% σε σχέση με το 2016 με τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Μυκόνου, Κεφαλονιάς, Σαντορίνης, Κω και Σάμου να καταγράφουν διψήφια αύξηση.

Διεθνής Επιβατική κίνηση: Σημειώθηκε αύξηση 12.6% με τα αεροδρόμια στη Μυτιλήνη, Κω, Μύκονο, Άκτιο, Σάμο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη να καταγράφουν την μεγαλύτερη αύξηση.

 Συνολικά την περίοδο Ιανουάριος 2017 – Σεπτέμβριος 2017,  οι επιβάτες που διακινήθηκαν στα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece έφτασαν τους 23.9 εκατ., αύξηση 10.5% σε σχέση με το 2016.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου