08/11/2025
Σαμιακά

Δείτε την εξέλιξη των εργασιών του υπό κατασκευή Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Ζερβού

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υλοποίηση της κατασκευής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου στη Ζερβού, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου με σκοπό την μετεγκατάσταση σε αυτό των προσφύγων και μεταναστών από την υπάρχουσα δομή η οποία βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου.

Οι εργασίες εξελίσσονται σταθερά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα κατασκευών, με τα έργα της πρώτης φάσης να αφορούν στην κατασκευή έργων υποδομής, τοιχίων, καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου που θα τοποθετηθούν αργότερα οι οικίσκοι, έργα τα οποία βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ολοκλήρωσης.

Η κύρια εγκατάσταση του πρώην σφαγείου Σάμου, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς έχουν εκτελεστεί εργασίες αναστήλωσης και προέκταση του κτιρίου .

 

Related posts

Οι «σύγχρονες Θερμοπύλες» του Έθνους τιμήθηκαν στη Σάμο από τους Εφέδρους και Αποστράτους Αξιωματικούς

admin

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σάμο

admin

Διαμαρτυρία γονέων στον Καραβόσταμο για τη μη λειτουργία του ολοήμερου νηπιαγωγείου

admin

Υποχρεωτικές μάσκες και περιορισμένο επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Νέες ρυθμίσεις για ωράρια, υπερωρίες και 13ωρο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου

admin

Παρουσιάζεται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σάμου

admin

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Σάμου με τον Ιατρικό Σύλλογο

admin

Σάμος: Έλεγχος βηματοδοτών με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

admin

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου

admin