8.9 C
Σάμος
24/02/2025
Ελλάδα

Δείτε τις απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη (2/6) οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων από τα Γενικά Λύκεια.

Σύμφωνα με τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο Μαθηματικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, Μανώλη Φουντουλάκη, «τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατά και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν».

Για τα θέματα της Βιολογίας ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος των φροντιστηρίων Πουκαμισάς, Αλέξανδρος Παπαγιαννακόπουλος σημειώνει ότι «τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ήταν αρκετά απαιτητικά, που όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως».

Όσον αφορά τα Αρχαία Ελληνικά η ακαδημαϊκή υπεύθυνη του «Πουκαμισά», Γεωργία Μακρή, εκτιμά ότι «τα σημερινά θέματα στα αρχαία ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι».

 

Δείτε τις απαντήσεις εδώ

Related posts

Λειτουργία Διαδραστικού Dashboard για την πρόσφατη Σεισμικότητα του Ελληνικού Χώρου

admin

Απεργία των δημοσιογράφων στις 18 Φεβρουαρίου για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

admin

Δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών – Πανελλαδική Απεργία από τη ΓΣΕΕ

admin

Χρήστος Τριαντόπουλος: «Παραιτούμαι μόλις συσταθεί η Προανακριτική για τα Τέμπη»

admin

24ωρη απεργία ΠΝΟ στις 28 Φεβρουαρίου

admin

Επαναπατρίστηκαν 40 αλλοδαποί που δεν δικαιούνται άσυλο

admin

550 δονήσεις στις Κυκλάδες τις τελευταίες 72 ώρες– 4,9 τα ξημερώματα

admin

Συνεχείς οι σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες

admin

Τραγική εξέλιξη με τον 3χρονο Άγγελο

admin