20/08/2026
Σαμιακά

Διαδικτυακή Συνάντηση του “Φάρου” – Συνοδεύοντας το παιδί μας στα πρώτα του βήματα στο Δημοτικό

cats

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου “Φάρος” προσκαλεί τους γονείς των παιδιών που πρόκειται να φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Α’ τάξη του Δημοτικού στη διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο “Συνοδεύοντας το παιδί μας στα πρώτα του βήματα στο Δημοτικό” .

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, από τις 18.30-20.00 μ.μ. και στόχος είναι να δοθεί μια πρώτη ευκαιρία στους γονείς να συζητήσουν σχετικά με τον δικό τους ρόλο ενόψει της μετάβασης του παιδιού τους στην επόμενη βαθμίδα της εκπαίδευσης.

Για να συμμετέχετε στη συνάντηση είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου στα τηλέφωνα του «Φάρου», (καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ.) :  Σάμος: 22730.23443 και  Ικαρία: 22750.24047. Στη συνέχεια, θα σας αποσταλεί μέσω e-mail ο απαραίτητος ηλεκτρονικός σύνδεσμος και όλες οι οδηγίες προκειμένου να συνδεθείτε στη συνάντηση.

Όλες οι υπηρεσίες του «Φάρου» παρέχονται δωρεάν.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Καρλόβασι: Βραδιά Αγάπης με μουσική και λαχειοφόρο για το Γηροκομείο «Ευγηρίας Πρόνοια»