05/05/2026
Δήμος

Διανομή σχολικών φαρμακείων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας του Δήμου μας με τον Δήμο Sindelfingen, και μετά τη δωρεά του Δημάρχου Dr. Bernd Vöhringer, αγοράστηκαν και διανέμονται σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου μας σχολικά φαρμακεία, όπως ακριβώς θέλησαν οι δωρητές.

Τα σχολικά φαρμακεία έχουν ξεκινήσει να παραδίδονται στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας και στους παιδικούς σταθμούς. Έχει γίνει προμήθεια για όλες τις μονάδες και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση τους από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ευάγγελο Καρρά μαζί με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Βογιατζή Κωνσταντίνου και Γαρουφαλή Εμμανουήλ.

“Ο Δήμος Sindelfingen μέσω του Δημάρχου του κ. Vöhringer απέδειξε με την πράξη αγάπης και προσφοράς,  τη στήριξη του στο δήμο μας τιμώντας τη συνεργασία μας και αναδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθησία που τον διακρίνει.

Ευχαριστούμε πολύ!”

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εορτασμού για την Ύψωση της Σημαίας της Σαμιακής Επανάστασης

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑ.Σ.Α. ζητούν απαντήσεις για τα σεισμόπληκτα κτήρια στη Σάμο

Παπαγεωργίου: «Δύο θέσεις στάθμευσης μόνο για κάθε επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων » και προειδοποίηση για πρόστιμα

Ανάδειξη αναδόχων για το υπολειπόμενο τμήμα του καταθλιπτικού αγωγού και για τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού στον Κότσικα

Ηραίον Σάμου: Εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο

Τρία θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου στις 29 Απριλίου