26.1 C
Σάμος
25/08/2025
Σαμιακά

Αρχή τουριστικής σεζόν το άγαλμα του Πυθαγόρα ακόμα συντηρείται…από το Δήμο

Περιγραφή εικόνας

Αντιδράσεις από μερίδα επιχειρηματιών του Πυθαγορείου για τον χρόνο εκτέλεσης του έργου, συντήρηση και αποκατάσταση του αγάλματος του Πυθαγόρα, που καμαρώνει αγέρωχο στην προβλήτα του γραφικού λιμανιού, από συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

Εδώ και 4 ημέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες στο άγαλμα του Πυθαγόρα απο τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και ενώ η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει, οι τουρίστες στο Πυθαγόρειο εκτός όλα αυτά που αντικρίζουν λόγω του σεισμού, αντικρίζουν και αυτό το θέαμα.

Το samos24.gr συνομιλώντας με επιχειρηματίες της περιοχής αναρωτιούνται, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου δεν μπορούσαν να συντηρήσουν το άγαλμα; .

Σε αυτό τον τόπο όλα πρέπει να μην γίνονται στην ώρα τους;.

Related posts

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του “BLUE STAR MYCONOS” τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

admin

Αναχώρηση του «Blue Star Mykonos» με καθυστέρηση

admin

Σάμος: Αντιδράσεις για τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ – «Εγώ είμαι κύριοι ο κακοποιός, ξεπέρασα το όριο των ντεσιμπέλ κατά μία μονάδα»

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Σάμου: Συλλυπητήριο Μήνυμα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin