24/04/2026
Δήμος

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της πανδημίας

 

Με διακριτικότητα πραγματοποιήθηκαν σήμερα παράλληλες δράσεις, σε 5 σημεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της πανδημίας.

Την ίδια ώρα σε Σάμο- Βαθύ, Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Μυτιληνιούς και Παλαιόκαστρο, στελέχη του Δήμου μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με μέλη των Κοινοτήτων μας , τους Εθελοντές Πυροσβέστες μας και την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, έστειλαν το μήνυμα: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!
Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας. Στο μέτωπο της δημόσιας Υγείας δείχνουμε υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Στηρίζουμε κι ενισχύουμε τον τόπο μας. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της Δράσης και ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν θετικά και έδειξαν το ενδιαφέρον τους.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παρουσίαση μελέτης για το παραλιακό μέτωπο Καρλοβασίου την Τρίτη 21 Απριλίου

Μετρήσεις σακχάρου, πίεσης και χοληστερόλης από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

Οκτώ προσλήψεις για οδηγούς και συνοδούς απορριμματοφόρων στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του σχολείου στα Κοντακαίικα

Βροχές και καταιγίδες από Τετάρτη και Πέμπτη. Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Σάμου

Η ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο για τη χρηματοδότηση πυροπροστασίας που δεν καλύπτει τις ανάγκες