20.5 C
Σάμος
14/10/2025
Σαμιακά

Ετήσια Έρευνα: Σταθερός ο ρυθμός των τροχαίων στη Σάμο το 2021

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τον αριθμό τους να αυξάνεται το 2021 κατά 16% σε σύγκριση με το 2020. Ρεκόρ κατέγραψαν οι καλοκαιρινοί μήνες με περισσότερα από 1000 τροχαία ανά μήνα. Συγκεκριμένα στο νησί της Σάμου αν και τα νούμερα των τροχαίων ήταν υψηλά ήταν τα ίδια με το 2021 όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

 Η έρευνα του Pricefox.gr δείχνει ότι πέρα από την κίνηση στο νησί της Σάμου, έχουν επιστρέψει και τα ατυχήματα και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τα τροχαία έχουν παραμείνει σταθερά 44 μέσα σε ένα χρόνο από το 2020 έως το 2021.

Είναι πολύ σημαντικό πέρα από την καλή οδική συμπεριφορά οι οδηγοί να έχουν εξασφαλίσει την καταλληλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα μέσα από το Pricefox.gr οι κάτοικοι της Σάμου μπορούν να συγκρίνουν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και να αγοράσουν το πακέτο που τους ταιριάζει με τιμές από 5,8€/μήνα.

Related posts

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin

Πανεργατική απεργία στις 14 Οκτωβρίου ενάντια στο 13ωρο

admin

Με 1566, MyHealth και finddoctors: Το Νοσοκομείο Σάμου εντάσσεται στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Ραντεβού

admin

Ευάγγελος Μαρνέζος: Η Σάμος ταξιδεύει στο Λονδίνο με νέους τουριστικούς χάρτες

admin