16/07/2026
Δήμος

Ευχές της “Ανατροπής” προς τους μαθητές των Πανελλήνιων Εξετάσεων

paneladikes

Η “Ανατροπή”, δια του επικεφαλής της Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στα παιδιά που από Πέμπτη 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και από Παρασκευή 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια ρίχνονται στον αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η παράταξή μας είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη στα θέματα νέας γενιάς και Παιδείας, όπως τεκμαίρεται από τις προγραμματικές θέσεις που έχουμε δημοσιοποιήσει και με σθένος υποστηρίζουμε. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας μας αποτελείται από εν ενεργεία, καταρτισμένους και μαχόμενους εκπαιδευτικούς.

Η “Ανατροπή”, δίπλα στους νέους από θεσμικό ή μη ρόλο, στέκεται δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους. Θυμίζουμε ότι οι Πανελλαδικές είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως απόλυτα δεσμευτική και απόλυτη. Να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και συγκέντρωση, με θάρρος και καθαρό μυαλό. Είθε να ευοδωθούν οι κόποι και να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές

4 προσλήψεις συνοδών απορριμματοφόρου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Ανατολική Σάμος: Αυτή είναι η σύνθεση του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής

Νέο σφαγείο στη Σάμο: Ομόφωνη απόφαση για τους Μυτιληνιούς

178 σεισμόπληκτα κτίρια απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου