21.7 C
Σάμος
18/05/2025
Σαμιακά

Η VITEX Α.Ε. στηρίζει την πρωτοβουλία δράσης Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Στην VITEX A.E από την αρχή της πανδημίας στηρίζουμε έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19. Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη μας ως ενεργός εταιρικός πολίτης, υποστηρίζουμε την Πρωτοβουλία Δράσης Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας το ΙΣΝ προχώρησε σε δωρεά, ύψους €16.4 εκατομμυρίων,  για τη δημιουργία χώρων που θα στεγάσουν  συνολικά 174 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία της χώρας μας, από την Αττική μέχρι τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και την Κρήτη,. Η πρωτοβουλία χτίστηκε πάνω στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με στόχο την ενίσχυση της ετοιμότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι νέες κλίνες αναμένεται να εξυπηρετούν περισσότερους από 6,500 ασθενείς ετησίως.

 

Η VITEX προσφέρει δωρεάν οικολογικά χρώματα με αντιμικροβιακές ιδιότητες τα οποία θα προστατεύσουν πάνω από 20,000 τ.μ. στις νέες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Η δωρεά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με την εφαρμογή ταχύτατων διαδικασιών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Η νέα αυτή ενέργεια της VITEX έρχεται επιπλέον και σε συνέχεια της προσφοράς δωρεάν χρωμάτων για την αναβάθμιση και άλλων χώρων σε 12 Νοσοκομεία στην Ελλάδα (ΑΧΕΠΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ) και σε χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιούμαστε (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία).

 

Σχετικά με την VITEX Α.Ε.

 

Η VITEX A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων για τους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), της εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, η Vitex A.E. προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού. Από το 1932 η Vitex A.E. λειτουργεί με ξεκάθαρη δέσμευση για την παροχή βέλτιστης ποιότητας και υπηρεσιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με υπευθυνότητα στην αειφόρο ανάπτυξη. Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για την περίοδο 2020 – 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

 

Related posts

Σάμος: Πανηγύρια για 1.550 αφίξεις, την ώρα που τουρίστες στήνονταν 3 ώρες στις ουρές

admin

Πανηγυρίζει στις 20 Μαΐου ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πανδρόσου Σάμου

admin

Πρώτη άφιξη Τούρκων επισκεπτών στο Λιμάνι Καρλοβασίου από το Σεφεριχισάρ

admin

«ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2025»: Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής στη Σάμο στην περιοχή ΧΥΤΑ-ΚΕΔ

admin

Σάμος: Τίμησαν τον Άγιο Μακάριο τον Νοταρά στους Μύλους – Διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις

admin

Δυτική Σάμος: Η πρώτη Γαλάζια Σημαία είναι γεγονός!

admin

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ για Σάμο

admin

Μπλόκο σε έξωση στη Σάμο

admin

Σάμος: “Καμία Ειρήνη Χωρίς Δικαιοσύνη” με ομιλητές Μαρία Καρυστιανού, Παύλο Ασλανίδη και Δήμητρα Θάνου

admin