09/05/2026
Πολιτικά

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ φτάνει στη Σάμο

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από έξι άτομα, θα μεταβεί στη Σάμο την ερχομένη Πέμπτη  για την ανίχνευση και τον έλεγχο πιθανών κρουσμάτων του Covid-19.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Βουλευτής Ν. Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

«Την Πέμπτη, στις 8 Οκτωβρίου το πρωί, θα καταφθάσει αεροπορικώς στη Σάμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από έξι άτομα. Το κλιμάκιο θα παραμείνει στο νησί όσο χρειαστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως προσωπικά ενημέρωσε απόψε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Π. Αρκουμανέας, τον Βουλευτή Νομού Σάμου, καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη» .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»

ΠΑΣΟΚ Σάμου: Το Νοσοκομείο στηρίζεται στην υπερεργασία και το φιλότιμο

ΚΚΕ Σάμου: Με έναν παιδίατρο δέκα χρόνια το νοσοκομείο