15 C
Σάμος
02/04/2025
Σαμιακά

Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές της Αναγέννησης Σάμου

Με την διεξαγωγή του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 18 Ιουλίου στη Χίο ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα που οργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ.

Οι αθλητές-αθλήτριες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων αγώνων μεγάλων αστικών κέντρων. Ο αειθαλής ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΝΗΣ πρώτευσε στον ακοντισμό με 52,51, ο δε ΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ακολούθησε με 52,00 μέτρα.

Ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΙΑΣΩΝ στα 400 μέτρα με 49΄΄9 και στα 200 μέτρα με 22΄΄50 κατέλαβε τη πρώτη θέση. Ο ΚΝΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στο μήκος με 6,66 ήλθε 1ος , στο δε ύψος με 1,80 2ος . Ο ΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2ος στο μήκος με 6,02. Ο ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3ος στα 5000 μέτρα με 16΄58΄΄0.Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 1ος στη Δισκοβολία με 32,98. Η ΚΑΡΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ 1η στον ακοντισμό με 36,91, η δε ΓΡΑΒΙΩΤΗ ΖΩΗ ήλθε 2η στον ακοντισμό με 31,20.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές-αθλήτριες που άξια εκπροσώπησαν το Σύλλογο.

Proteas Blu Resort

Related posts

Olympic Air: Ταλαιπωρία επιβατών πτήσης απο Αθήνα για Σάμο

admin

Ακάθιστος Ύμνος: Εγκύκλιος Μητροπολίτη Σάμου

admin

Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Προσλήψεις Ορθοπεδικού και Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος «χτύπησε» την Τετάρτη το πρωί κοντά στο αεροδρόμιο

admin

Παναιγαιακή κινητοποίηση-Φιλιππής: «Απαξίωση» από τα Υπουργεία Υγείας και Ναυτιλίας

admin

Σάμος: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από την ΕΟΔ

admin

“Ζελεδάκια” κάνναβης, χασίς και χάπια βρέθηκαν σε κατοικία στο Κοκκάρι

admin

Σάμος: Κινητοποίηση αλιέων κατά του νέου νομοσχεδίου – «Ταφόπλακα» για τον κλάδο

admin