09/05/2026
Σαμιακά

Μετέφεραν τις εμπειρίες και γνώσεις τους στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου»

Η Διεύθυνση του Δημοσίου ΔΙΕΚ Σάμου ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση και το προσωπικό πληρωμάτων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Σάμου και του ΕΣΥ του Κ.Υ Καρλοβασίου που αποδέχθηκαν την πρόσκληση τού ΔΙΕΚ και στο τρέχον εξάμηνο ανταποκρινόμενοι άμεσα, επισκέφτηκαν το προαύλιο χώρο μας με τα ασθενοφόρα,  στα πλαίσια της εκπαίδευσης και κατάρτισης των εκπαιδευομένων του ΔΙΕΚ σε μαθήματα πρακτικής άσκησης.

Το προσωπικό μετέφερε τις εμπειρίες και γνώσεις του στους καταρτιζόμενους και των δυο τμημάτων της ειδικότητας: «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την επίδειξη τού εξοπλισμού ενός ασθενοφόρου και συμμετείχαν στην εφαρμογή διαφόρων εξειδικευμένων τεχνικών που συμβάλουν στην αρτιότερη εκπαίδευση τους.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στο ΦΕΚ η απόφαση για πύλη εισόδου-εξόδου στο Καρλόβασι – Σε ισχύ για 8 μήνες

Απεργία δημοσίων υπαλλήλων στις 13 Μαΐου με συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία

13 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στο Νοσοκομείο Σάμου

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου και ΠΦΠΟ: Καμία συγκάλυψη για τον θάνατο του σκύλου στο Αβάντι

Πανελλήνιες 2026: Ημερίδα για γονείς και μαθητές την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Σάμου

Στα 10 καλύτερα κρασιά του κόσμου η Σάμος