24/11/2025
Σαμιακά

Μυτιληνιοί : Έκπτωτος κηρύχθηκε ο εργολάβος για το έργο της αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

Αρνητική εξέλιξη για την κοινωνία των Μυτιληνιών, καθώς τα δίκτυα ύδρευσης αποτελούνται από αμιαντοτσιμεντοσωλήνες 60 και πλέον χρόνων.

Ο εργολάβος που εκτελεί το έργο της αντικατάσταση παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης 7,5 χλμ, εντός του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, κηρύχθηκε έκπτωτος και μετά την ένσταση που είχε υποβάλει στο Δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου.

Πρόκειται για το έργο “Κατασκευή Νέων δικτύων Ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών” προϋπολογισμού 272.306,43 ευρώ .

Το έργο, κρίθηκε αναγκαίο για την περιοχή, καθώς τα δίκτυα αποτελούνται από αμιαντοτσιμεντοσωλήνες 60 και πλέον χρόνων, οι οποίοι παρουσιάζουν συνεχείς βλάβες και διαρροές και σημαντικά σπασίματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με συνέπεια το αυξημένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου συνολικά , καθώς με απώλεια νερού που ξεπερνά το ποσοστό του 50%.

 

 

 

Related posts

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου

Η 79 ΑΔΤΕ και το Μουσικό Σχολείο Σάμου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από τις ΚΟΜΥ Σάμου τον Νοέμβριο

Ενημερωτική ημερίδα της ΕΣΠΕΕ Σάμου με συμμετοχή της ΠΟΜΕΝΣ