30.5 C
Σάμος
02/08/2025
ΠολιτικάΣαμιακά

Ν.Μηταράκης: «Χαίρομαι που πλέον το 2021 δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των προηγούμενων ετών»

Περιγραφή εικόνας

Συναντήσεις του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στη Χίο

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί.

Ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Οινουσσών, Γιώργο Δανιήλ και στη συνέχεια, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στην Αστυνομική Διεύθυνση  Χίου, στο Λιμεναρχείο Χίου και στο Ναυτικό Παρατηρητήριο ΧΙ – 21 του Ναυτικού Σταθμού Χίου. Ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε χθες με το Λιμενάρχη Χίου, κ. Παντελή Βατούση, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.  Κατόπιν, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, όπου και συνεχάρη τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. και νέο Διευθυντή της Αστυνομίας Χίου κ. Γιώργο Κεβόπουλο, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η Ελληνική Αστυνομία παίζει καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια των πολιτών. Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του μεταναστευτικού. Χαίρομαι που πλέον το 2021 δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των προηγούμενων ετών και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να μην ξαναβιώσουμε ποτέ να δύσκολα χρόνια που ζήσαμε μετά το 2015».

Τέλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ναυτικό Παρατηρητήριο ΧΙ – 21 του Ναυτικού Σταθμού Χίου

Related posts

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Όχι στην απαξίωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Σάμου

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin