19/06/2026
Σαμιακά

Νοσοκομείο Σάμου – Νέες προσλήψεις

Τέσσερις νοσηλεύτριες ως επικουρικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας 24 μηνών, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες και τμήματα του Νοσοκομείου, προστέθηκαν σήμερα στο προσωπικό του νοσηλευτικού μας ιδρύματος .

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης ιατρού στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, με έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών στο φορέα.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κάλυψης μόνιμης θέσης ιατρού ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας, την οποία και καταλαμβάνει ιατρός που ήδη υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας, ως επικουρική ιατρός.

Σύμφωνα με τον διοικητή του  νοσοκομείο Σάμου, Νίκου Στεφανή, συνεχίζονται οι διαδικασίες κάλυψης και άλλων ειδικοτήτων ιατρών καθώς και η πρόσληψη και άλλου νοσηλευτικού προσωπικού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα

Σάμος: Εντοπίστηκε ο 80χρονος τουρίστας που χάθηκε στον Κέρκη

Το Valencia Basket Skills Camp επιστρέφει στη Σάμο στις 26 έως 28 Ιουνίου

Δημήτρης Βλασιάδης : Ο όψιμος λαϊκισμός αδικεί ακόμη και αυτούς που τον πουλάνε

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο