05/09/2026
Πολιτικά

“Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”

noname

Σε ένα σημαντικό βήμα ως προς την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης προέβησαν μέλη της Φοιτητικής Κίνησης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σάμου, καθώς την περασμένη Κυριακή καθάρισαν την παραλία της Αγίας Πελαγίας στο Καρλόβασι.

Στην παραλία βρέθηκαν από πλαστικά μπουκάλια, εφημερίδες, τελάρα μέχρι εκτεθειμένα σκουριασμένα σύρματα.

Δεν έλειψαν και γόπες από τσιγάρα, πλαστικές σακούλες καθώς και άλλα πολλά.   “Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”

Ο χρόνος αποσύνθεσης αυτών των αντικειμένων μπορεί να πάρει από λίγες εβδομάδες μέχρι εκατοντάδες χρόνια που σημαίνει ότι όταν κάποιος πετάει κάτι στην παραλία θα το βλέπουμε στην καλύτερη περίπτωση για λίγες βδομάδες ή στην χειρότερη για όσο ζούμε.“Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”

Οι φοιτητές τόνισαν την σημασία της δράσης επισημαίνοντας ότι ανάλογες εκστρατείες καθαρισμού παραλίων θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σάμου αναφέρει :

“Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την οικολογία, πρέπει να προστατεύουμε το περιβάλλον ώστε να μπορεί να μας προστατεύσει και αυτό. Αυτό το καλοκαίρι ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις παραλίες μας καθαρές!!!!

Οι οικολογικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια του χρόνου αν θες και εσύ να συμμετέχεις επικοινώνησε με την σελίδα μας.
Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”.“Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”“Ο εθελοντισμός δεν έχει χρώμα αλλά μόνο σκοπό”

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη