11/09/2026
Περιφερειακά

Προβολή της Σάμου από την Περιφέρεια σε μεγάλα ΜΜΕ του Ισραήλ

1808265901

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής των νησιών του Β. Αιγαίου και δεδομένης της απευθείας σύνδεσης του Τελ Αβίβ με τη Σάμο με πακέτο διακοπών, πραγματοποιήθηκεαπό το Γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ σε συνεργασία με τη Δ/νση Τουρισμού Περιφέρειας Β. Αιγαίου, ενεργή προβολή του νησιού στην ισραηλινή αγορά, με άρθρα στα ηλεκτρονικά media (desktop και mobile) δύο πολύ μεγάλων μέσων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Walla και Haaretz.

Walla: πρόκειται για κορυφαίο ηλεκτρονικό μέσο, το δεύτερο στην κατηγορία news and media, το οποίο, σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 32,52 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.

Το link για το άρθρο είναι: https://travel.walla.co.il/item/3441050

Haaretz: πρόκειται για αμιγώς συνδρομητική πλατφόρμα, τη μεγαλύτερη στο Ισραήλ, που ανήκει στον όμιλο των ομώνυμης ιστορικής εφημερίδας. Σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 13,58 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021. Ο αριθμός φαίνεται μικρός, είναι όμως πολύ σημαντικός γιατί ακριβώς πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα, δηλαδή με περιεχόμενο που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο (στο σύνολό του) σε μη συνδρομητές, δηλαδή απευθύνεται σε κοινό που εμπιστεύεται το μέσο και πληρώνει για να το διαβάζει αντί να περιηγείται απλώς στις σελίδες του.

Το link για το άρθρο είναι: https://www.haaretz.co.il/labels/greece/MAGAZINE-1.9900744

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε μία σειρά στοχευμένων ενεργειών για την προβολή της Σάμου και όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Ν. Νύκτας «η ανάδειξη των θετικών και διαφοροποιητικών χαρακτηριστικών της Σάμου είναι βασική μας προτεραιότητα, καθώς το νησί αυτό αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού στο Β. Αιγαίο».

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Υπογράφηκαν έργα 2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση λιμανιών από τον σεισμό του 2020

Σάμος: 1,4 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου

«Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε»: μουσική βραδιά στην Πλατεία Πυθαγόρα , την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Έκθεση «Προϊόντα του Βορείου Αιγαίου»

Όχι σε νέες μεταφορές μεταναστών σε Σάμο και Λέσβο αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΛΑΣ Βορείου Αιγαίου: «Στρατιωτικοποίηση» της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο