13/08/2026
Πολιτικά

Σταμάτης Βαρδαρός: Θέλουμε αλήθεια και ασφάλεια                   

Συριζα

                                   

Η σημερινή γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αλλά και η κινητοποίηση των νέων τις μέρες που ακολούθησαν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συνοδεύονται από δύο κυρίαρχα αιτήματα: αλήθεια και ασφάλεια.

Αλήθεια για να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν οι ευθύνες ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα

Ασφάλεια στις συγκοινωνίες (χερσαίες, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές), ασφάλεια της εργασίας και του εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια, την ασφάλεια του δικαιώματος στην εκπαίδευση, την ασφάλεια απέναντι στην αρρώστια, την ασφάλεια απέναντι στις πυρκαγιές και τις φυσικές καταστροφές, την καταπολέμηση της ανασφάλειας που προκύπτει από την απόσταση από το κέντρο και από την ίδια την κατάσταση της νησιωτικότητας.

Ενώνουμε τη φωνή μας στο Βαθύ στη Σάμο και στον Εύδηλο στην Ικαρία με όλους όσοι δεν θέλουν «να πηγαίνουμε και όπου βγει», με όσους θέλουν ένα άλλο σχέδιο για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Σταμάτης Βαρδαρός

Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο νομό Σάμου

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης

Λέκκα: Τίμησαν τους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού ΚΚΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Στη Βουλή οι καταγγελίες για τουρκικές μηχανότρατες σε Σάμο, Φούρνους και Πάτμο

Νίκος Στεφάνης: Αιχμές για τους «πολιτικούς τουρίστες» στη Σάμο

Δυτική Σάμος: Στο επίκεντρο τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία στη συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Γ. Αυτιά