24/09/2026
Σαμιακά

Στελεχώνουν τα ΚΥΤ με επαγγελματίες υγείας

samos3

Οριστικοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, οι πίνακες των επιτυχόντων του προγράμματος PHILOS– II.

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, δίνεται άμεση προτεραιότητα στη διαδικασία υπογραφής σύμβασης με τους επιτυχόντες εκείνους, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντός των επόμενων τριών εβδομάδων θα έχουν αναλάβει υπηρεσία στα ΚΥΤ των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, συνολικά 145 επαγγελματίες υγείας των παρακάτω ειδικοτήτων: ιατροί, νοσηλευτές, μαίες, ψυχολόγοι, επισκέπτες υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές/διερμηνείς, διασώστες, συντονιστές πεδίου και συντονιστής υπηρεσιών.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η υπογραφή συμβάσεων και ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας και τα Γενικά Νοσοκομεία του ΕΣΥ των νησιών, ενώ έχει προγραμματισθεί η άμεση επαναπροκήρυξη των θέσεων που δεν καλύφθηκαν.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά από τους πολίτες να καταγγέλλουν παράνομες ενέσεις botox

Σάμος: Στις τουρκικές ακτές εντοπίστηκε νεκρός ο 50χρονος που αγνοούνταν

Δύο νέα μηχανήματα στο Νοσοκομείο Σάμου: τι εξυπηρετούν σε νεογνά και επείγοντα

Κλιμάκιο του ΥΠΕΝ στη Σάμο για τους αγριόχοιρους

Ειδικό εποχικό βοήθημα οικοδόμων: Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου, ποσό 1.064,12 ευρώ

Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 50χρονο Τούρκο που έπεσε από σκάφος αναψυχής