03/09/2026
Πολιτικά

Στεφανάδης για το Υποθηκοφυλακείο Ευδήλου: Λύνεται με νομοθετική ρύθμιση το πρόβλημα με τις συσσωρευμένες εκκρεμότητες στις μεταγραφές ακινήτων

ipothikofilakeiop

Με σχέδιο Νόμου που ψηφίζεται από τη Βουλή, τις επόμενες ημέρες, ρυθμίζεται το σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει στο Υποθηκοφυλακείο Ευδήλου και αφορά μεγάλες και συσσωρευμένες εκκρεμότητες στις μεταγραφές ακινήτων, μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας στην Ικαρία.

Ειδικότερα, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης προβλέπεται σε ειδικό άρθρο (Άρθρο 30) οριστική ρύθμιση των εκκρεμοτήτων στις μεταγραφές και εγγραπτέες πράξεις στο Υποθηκοφυλακείο Ευδήλου μέχρι την 27η.03.2014.

“Με το νομοθέτημα αυτό δίνεται οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια και ταλαιπωρεί ακόμη τους κατοίκους” αναφέρει ο βουλευτής Ν.Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης