05/05/2026
Πολιτικά

Στη Σάμο ο Συντονιστής των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό

Επίσκεψη στη Σάμο, θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 11/01,  ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος .

Οι  Γενικοί Γραμματείς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νησί θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματούχους στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, ενώ έχει προγραμματιστεί να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της ιδίας ημέρας ,στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ανατολικής Σάμου.

Ο κ. Τριαντόπουλος σε εβδομαδιαία βάση έχει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄και β΄βαθμού, τον Μητροπολίτη Σάμου, τον Βουλευτή και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων προκειμένου να καταγράφουν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά τον καταστροφικό σεισμό και στην συνέχεια σε συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία να δίνονται λύσεις

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»

ΠΑΣΟΚ Σάμου: Το Νοσοκομείο στηρίζεται στην υπερεργασία και το φιλότιμο

ΚΚΕ Σάμου: Με έναν παιδίατρο δέκα χρόνια το νοσοκομείο

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ένταξη του Τμήματος Μαθηματικών Σάμου στο 4ο πεδίο: «Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος» λέει η υπουργός Ζαχαράκη

ΚΚΕ Σάμου-Ικαρίας: «Το ίδιο κακόγουστο έργο» με τις προσλήψεις στην υγεία